Ga naar de inhoud

Kledingreparatie Venlo

Dé specialist in naai- en verstelwerk in Venlo

Bent u op zoek naar een specialist in naai- en verstelwerk waar u snel een perfect resultaat kunt krijgen? Neem dan nu contact op met Knip & Knuip. Zo garanderen wij een perfecte reparatie voor elk type kledingstuk, waarbij u er op kunt vertrouwen dat zelfs de allerkleinste details kloppen.

Kledingreparatie Venlo

Knip & Knuip is gespecialiseerd in naai- en verstelwerk. Knip & Knuip is hét adres voor allerhande verstelwerk aan kleding in Venlo.
Met mijn jarenlange ervaring, het vermaken en herstellen van bedrijfskleding en herstellen van motorkleding, zorg ik ervoor dat uw kleding zo lang mogelijk meegaat en er netjes uitziet!

Knip & Knuip Venlo biedt onder andere de volgende diensten aan: – De lengte inkorten van broeken, jeans, pantalons, of het maken van een nieuwe rittsluiting. – De mouwen of de lengte van een colbert inkorten. – De mouwen of lengte van overhemden inkorten. – De mouwen van een jas/mantel/regenjas inkorten, of een nieuwe ritssluiting maken. – En de lengte van een rok of jurk inkorten. En dit allemaal in Venlo! Al onze diensten in Venlo kunnen hier worden gevonden.

Kleding waarvan een naadje los is, een scheurtje zit, de rits defect of knopen eraf, etc. Zit uw kleding niet helemaal naar wens, te strak of te wijd, te lang of te kort, kom even langs om samen te kijken wat eraan gedaan kan worden.

Diensten

Navigeer direct naar de webpagina waar u al onze diensten kunt bekijken.

Contact

Navigeer naar onze contactpagina.